“We have suffered here in Sweden”

My name is Maram, I come from Syria and came to Sweden 2 years and 6 months ago. Since the war in Syria we have suffered here in Sweden. It’s hard to get a job in his education. It is also difficult to get an apartment.

Svenska: Jag heter Maram, jag kommer från Syrien och kom till Sverige för 2 år och 6 månader sedan. Sedan kriget i Syrien har vi lidit här i Sverige. Det är svårt att få ett jobb i sin utbildning. Det är också svårt att få en lägenhet.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: sv, eng Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Syria