“My dream is to work as an architect”

My name is Jasmin and comes from Syria. I have lived in Sweden for 2 years. It’s hard to get a job in Sweden, employers prefer Swedish people than bring others. It also takes a long time to get an apartment. My dream is to work as an architect and an apartment.

Svenska: Jag heter Jasmin och kommer från Syrien. Jag har bott i Sverige i 2 år. Det är svårt att få jobb i Sverige, arbetsgivare föredrar svenskar föra andra. Det tar även lång tid att få en lägenhet. Min dröm är att ett jobb som arkitekt och en lägenhet.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: sv, eng Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Syria