“Human rights are the biggest lie”

My name is Ayad, and is from Syria. I came to Sweden 2015. I am currently studying Swedish. The Employment Service does not help finding jobs. We want jobs that do not need Swedish. Sweden sells weapons to fighting parties in Syria. We die from these weapons. Human rights are the biggest lie.

Svenska: Jag heter Ayad, och kommer från Syrien. Jag kom till Sverige 2015. Jag studerar just nu svenska. Arbetsförmedlingen hjälper inte till att hitta jobb. Vi vill ha jobb som inte behöver svenska. Sverige säljer vapen till stridande partier i Syrien. Vi dör med vapnen. Mänskliga rättigheter är den största lögn.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: sv, eng Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Syria