“Drowning with their children”

My name is Sulten and comes from Turkey. I came to Sweden 17 months ago. In Turkey, many women and men are imprisoned. They fly through a river called Meria. People fly together with their children. But some people are drowning with their children.

Svenska: Jag heter Sulten och kommer från Turkiet. Jag kom till Sverige för 17 månader sedan. I Turkiet fängslas många kvinnor och män. De flyr genom en flod som heter Meria. Människorna flyr tillsammans med deras barn. Men några människor drunknar med sina barn.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: sv, eng Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Turkey