“Foreign country”

My name is Hend and comes from Syria. I am 37 years old and came to Sweden 1 year ago. I have drawn a new person in a country. People around him think he is different. The person is alone in a foreign country.

Svenska: Jag heter Hend och kommer från Syrien. Jag är 37 år gammal och kom till Sverige för 1 år sedan. Jag har ritat en person som är ny i landet. Människorna runtomkring tycker att han är annorlunda. Personen är ensam i ett främmande land.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Syria