“My beloved people”

My name is Seif. I was not happy when I left my country, my beloved people, parents, family, friends and all of my lovely memories. And I’m sure no one does. I came to Sweden 3 years ago looking for a better life, where no place for war and destruction. Where no other country destroys your house, and kill your dreams.

Svenska: Jag heter Seif Jag var inte glad när jag lämnade mitt land, mina älskade människor, föräldrar, familj, vänner och alla mina underbara minnen. Och jag är säker på att ingen gör det. Jag kom till Sverige för 3 år sedan letar efter ett bättre liv, där ingen plats för krig och förstörelse. Där inget annat land förstör ditt hus och döda dina drömmar.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Lebanon