“My dream is to have my own apartment”

My name is Hawraa. I am 31 years old. I am a single mother of three children coming from Iraq. In 2013 I came to Sweden. For 5 years I have moved 6 times and is still looking for a first-hand apartment. My dream is to have my own apartment and my children.

Svenska: Jag heter Hawraa. Jag är 31 år gammal. Jag är en ensamstående mamma till tre barn, kommer från Irak. 2013 kom jag till Sverige. Under 5 år har jag flyttat 6 gånger och letar fortfarande efter en förstahandslägenhet. Min dröm är att ha en egen lägenhet till mig och mina barn.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden