“Dignity and Freedom”

My name is Hussein and comes from Syria. Syrian Revolution began in 2011. This slogan came under the revolution “Dignity and Freedom”. My biggest wish is to visit my country and that the war is over. I hope the people get their freedom.

Svenska: Jag heter Hussein och kommer från Syrien. Syriska revolutionen började 2011. Den här slogan kom upp under revolutionen ”Värdighet och frihet”. Min största önskan är att besöka mitt land och att kriget tar slut. Jag hoppas att folket får sin frihet.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden