“Trump as a refugee”

My name is Tarek and come from Syria, I decided to draw Trump as a refugee and below you can read his trip to Sweden as a refugee.

My name is Trump, I came to Sweden with my family because there was war in my country Syria. We fled from the war. I had a tough escape. We saw dead people on the road. We were without food on the road for a long time. We came to Sweden to live in safety and a country with good rules.

Svenska: Jag heter Tarek och kommer från Syrien, jag bestämde mig att rita Trump som flykting och nedan kan ni läsa hans resa till Sverige som flykting.

Jag heter Trump, jag kom till Sverige med min familj för det var krig i mitt land Syrien. Vi flydde från kriget. Jag hade en tuff flykt. Vi såg döda människor på vägen. Vi var utan mat på vägen under en lång tid. Vi kom till Sverige för att leva i säkerhet och ett land med bra regler.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden