“The most beautiful thing in my life is my family”

My name is Wafaa. I’m 32 years old. Migrated from Iraq to Sweden 2010. Missing my family. I see my family wherever I go and it feels like they are always with me. The most beautiful thing in my life is my family.

Svenska: Jag heter Wafaa. Jag är 32 år gammal. Flyttade från Irak till Sverige 2010. Saknar min familj. Jag ser min familj vart jag än går och det känns som de alltid är med mig. Det vackraste i mitt liv är min familj.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden