“Sweden is a beautiful country”

My name is Taher and comes from Eritrea, lives in Malmö, I have lived in Sweden for two years. Sweden is a beautiful country. There are very good things here in Sweden like freedom and democracy. I can not forget my country I grew up in. I miss my family, my city and friends.

Svenska: Jag heter Taher och kommer från Eritrea, bor i Malmö, jag har bott i Sverige i två år. Sverige är ett vackert land. Det finns mycket bra saker här i Sverige som frihet och demokrati. Jag kan inte glömma mitt land som jag växte upp i. Jag saknar min familj, min stad och vänner.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden