“I miss my job in Thailand”

My name is Wisa. I’m from thailand. It’s the first time I’m so far away from my home country. I love Sweden but I miss my job in Thailand. Now I have a new life in Sweden, I have drawn AlphaCE, it is the school where I study Swedish.

Svenska: Jag heter Wisa. Jag kommer från Thailand. Det är första gången jag är så långt bort från mitt hemland. Jag älskar Sverige men jag saknar mitt jobb i Thailand. Nu har jag ett nytt liv i Sverige, jag har ritat AlphaCE, det är skolan där jag studerar svenska.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden