“Trees and flowers”

My name is Fatima and I’m 48 years old, come from Syria and came to Sweden in 2016. I’ve always dreamed of living in a house surrounded by trees and flowers. Today, I live like this and therefore I feel very happy.

Svenska: Jag heter Fatima och är 48 år gammal, kommer från Syrien och kom till Sverige 2016. Jag har alltid drömt om att bo i ett hus omringat av träd och blommor. Idag bor jag såhär och därför känner jag mig mycket glad.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden