“Nature is very nice”

My name is Ahmed from Iraq and I’m 32 years old, I painted northern Iraq, here you can see the sun, the clouds, the mountains and the river. I came to Sweden 2015. Sweden is also a beautiful country, nature is very nice. Snow and cold are also nice, I love Sweden.

Svenska: Jag heter Ahmed från Irak och är 32 år gammal, jag ritade norra Irak, här kan man se solen, molnen, berg och floden. Jag kom till Sverige 2015. Sverige är också ett vackert land, naturen är mycket fint. Snö och kyla är också fint, jag älskar Sverige.

 


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden