“I hope all war will end”

My name is Alex, from Afghanistan and is 24 years old. I came to Sweden in 2014 and draw the nature that is important in our lives, everyone have to respect and not destroy it. I hope all war will end so we can live a life filled with love.

Svenska: Jag heter Alex, kommer från Afghanistan och är 24 år gammal. Jag kom till Sverige 2014 och ritat naturen som är viktig i vårt liv, man måste respektera den och inte förstöra. Jag hoppas att all krig tar slut för att vi ska kunna leva ett liv fylld av kärlek.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden