“This person was important for me”

My name is Ahmad and I am from Homs in Syria, 33 years old and came to Sweden in 2015. I painted a house in Syria, I walked beside this house everyday in Homs. It was a person who looked at me and I looked at this person every day. I did not know that I will not see this person from the window for one day. This person was important for me. I miss you.

Svenska: Jag heter Ahmad och kommer från Homs i Syrien, 33 år gammal. Jag kom till Sverige 2015. Jag ritade ett hus i Syrien, jag gick vid det huset varje dag i Homs. Det var en person som tittade på mig och jag på personen varje dag. Jag visste inte att det skulle komma en dag jag inte kommer se personen från fönstret. Personen var viktig för mig. Jag saknar dig.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories