“Reunited”

My name is Hana and I am 32 years old, from Damascus in Syria. I came to Sweden before 2 month ago. I painted my son and my husband, they were separated from each other. My son in Syria and his dad in Sweden. He missed his dad alot, but we are now reunited and living together.

Svenska: Jag heter Hana och är 32 år gammal, kommer från  Damaskus i Syrien. Jag kom till Sverige för 2 månader sedan. Jag ritade min son och min man. De var separerade från varandra, min son var i Syrien och min man i Sverige. Sonen grät varje dag och saknade pappan.  Men nu är alla återförenade och vi bor tillsammans.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories