“Sad tree with no leaves”

My name is Sara and I come from Damascus in Syria, I have drawn a house, a woman who is pregnant, she is happy and waiting to give birth to her child. They have attacked her house, everything is ruined, the people in the house got stuck and died. I also drew a sad tree with no leaves.

Svenska: Jag heter Sara och kommer från Damaskus i Syrien, jag har ritat ett hus, en kvinna som är gravid, hon är glad och väntar på att föda sitt barn. De har attackerat hennes hus, allt är förstört, människorna i huset fastnade och dog. Jag ritade också ett ledsen träd med inga löv.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories