“I want to play, stop the war”

My name is Naya, 9 years old, coming from Damascus in Syria. I came to Sweden 4 years ago. I painted children playing with rocks, played it in Syria. There is a sign saying, I want to play, stop the war.

Svenska: Jag heter Naya och är nio år gammal, kommer från Damaskus i Syrien. Jag kom till Sverige för fyra år sedan. Jag ritade barn som leker med stenar, lekte den leken hemma i Syrien. Det finns en skylt som säger, jag vill leka, sluta kriga.

 


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories