“I miss the fruit in Iran”

My name is Shahram and comes from Tehran in Iran. I have lived three years in Sweden, I am 36 years old. I have drawn fruit that I like and that is not found in Sweden, I miss the fruit, and it’s Talibi, Skharbaze and Fandok.

Svenska: Jag heter Shahram och kommer från Tehran i Iran. Jag har bott tre år i Sverige, jag är 36 år gammal. Jag har ritat frukt som jag tycker om och som inte finns i Sverige, jag saknar frukten, och det är Talibi, Skharbaze och Fandok.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories