“People who are dead in the house”

My name is Walid and I am seven years old, from Aleppo, Syria. I have drawn an airplane and armored truck that attacks the last house in the world. I have also drawn a house and people who are dead in the house. It is a person who looks at the house when it is destroyed.

Svenska: Jag heter Walid och är sju år gammal, kommer från Aleppo i Syrien. Jag har ritat ett flygplan och pansarvagn som attackerar det sista huset i världen. Jag har också ritat ett hus och människor som är döda i huset. Det är en person som tittar på huset när den förstörs.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories