“Bus that drove us to the plane”

I am 6 years old and lived in Sweden for 2.5 years. I painted the bus that drove us to the plane, which then took us to Turkey. I have also drawn my sister, myself and mom. I have drawn sun, clouds and birds.

Svenska: Jag är 6 år gammal och bott i Sverige i 2,5 år. Jag ritade bussen som körde oss till flygplanet, som sedan tog oss till Turkiet. Jag har också ritat min syster, mig själv och mamma. Jag har ritat sol, moln och fåglar.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: refugee, asylum, Sweden, A Million Stories