“Eid in Syria”

I am 11 years old and come from the city of Daraa in Syria, I came to Sweden two years ago. I have drawn our house in Daraa, people who celebrate Eid, shopping mall near our house, I bought many things from the mall. I remember how we celebrated Eid in Syria and miss it.

Svenska: Jag är 11 år gammal och kommer från staden Daraa i Syrien, jag kom till Sverige för två år sedan. Jag har ritat vårt hus i Daraa, människor som firar Eid, köpcenter som var nära vårt hus, jag köpte många saker från köpcentret. Jag kommer ihåg hur vi firade Eid i Syrien och saknar det.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: refugee, asylum, Sweden, A Million Stories