“Best of luck”

My name is Alireza, and I’m 38 years old. I came from Iran two years ago to Sweden. I’m married and we live together in Sweden. We got married in Iran. In Iran, I worked at a factory for 15 years. At the moment I study Swedish to study at university. My son was born in Sweden and I wish him all the best of luck in the future.

Svenska: Jag heter Alireza, och jag är 38 år gammal. Jag kom från Iran för två år sedan till Sverige.  Jag är gift och vi bor tillsammans i Sverige.  Vi gifte oss i Iran. I Iran arbetade jag på en fabrik i 15 år. Just nu studerar jag svenska för att studera sedan på universitet. Min son föddes i Sverige och jag önskar honom all lycka i framtiden.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Iran