“I can not explain in words”

My name is Imran and comes from Pakistan. I came to Sweden 9 months ago. The weather in my home country is very good. But our Muslim leaders are not good. They make people mess with each other. I can not explain in words, but it’s sad about my homeland.

Svenska: Jag heter Imran och kommer från Pakistan. Jag kom till Sverige för 9 månader sedan. Vädret i mitt hemland är mycket bra. Men våra muslimska ledare är inte bra. De får människorna att bråka med varandra. Jag kan inte förklara i ord, men det är ledsamt över mitt hemland.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden, Pakistan