“Home! Yes there is a long way”

My name is Atu and comes from Cameroon, I came to Sweden 2012. There are many different cultures that are different from Cameroon but I love it. My heart is missing home, miss my life over there and the family.

Home! Yes there is a long way! I and miss you.

Svenska: Jag heter Atu och kommer från Kamerun, jag kom till sverige 2012. Här finns det många olika kulturer som skiljer sig från Kamerun men jag älskar det. Mitt hjärta längtar hem, saknar livet där borta och familjen.

Hem! Ja det är en lång väg dit! Jag längtar och saknar dig.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden