“My children need their father”

My name is Sarah and I’m 30 years old, from Iraq. There have been new rules from the Swedish Migration Board, that you can not family reunification my husband, because I need a job and to have a big apartment.

There are many who can not work because of illness. My children need their father and I can not stand alone. I hope you can raise this Point.
I hope I can meet my husband soon and that he will come to Sweden.

Svenska: Jag heter Sarah och är 30 år gammal, kommer från Irak. Det har kommit nya regler från Migrationsverket, om att man inte kan familjeåterförena min man för att jag måste ha ett jobb och ha en stor lägenhet. Det finns många som inte kan jobba på grund av sjukdom. Mina barn behöver sin pappa och jag klarar inte vara ensamstående. Jag hoppas att ni kan lyfta fram denna punkt.

Jag hoppas jag kan träffa min man snart och att han kommer till Sverige.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden