“Now I’m in security”

My name is Fahad and comes from Kuwait. Kuwait is the country in which I was born, but gave me no rights as an ordinary person. Sweden respects people. I had to wait a long time if I had to stay in Sweden, but now that I can stay I feel much better. I’m studying Swedish right now and trying to get into Swedish society. Now I’m in security.

Svenska: Jag heter Fahad och kommer från Kuwait. Kuwait är landet som jag föddes i, men gav mig inga rättigheter som en vanlig människa. Sverige respekterar människor. Jag fick vänta länge om jag fick stanna i Sverige, men nu när jag får stanna mår jag mycket bättre. Jag studerar svenska just nu och försöker komma in i det svenska samhället. Nu är jag i säkerhet.

A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden