“It was a bit difficult”

My name is Dile, I came to Sweden with my family, I am from Albania. My family consists of 4 people. I came here two years ago. It was a bit difficult from scratch in Sweden, but now we are better at writing and speaking Swedish.

Svenska: Jag heter Dile, Jag kom till Sverige med min familj, jag kommer från Albanien. Min familj består av 4 personer. Jag kom hit för två år sedan. Det var lite svårt från början i Sverige men nu är vi bättre på att skriva och prata svenska.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden