“Our hearts are not made of stone”

My name is Othman, come from Syria. I came to Sweden three years ago. I miss my family and wife. The people in Sweden are good but the bad people are the migration agency. Our hearts are not made of stone.

Svenska: Jag heter Othman, kommer från Syrien. Jag kom till Sverige för tre år sedan. Jag saknar min familj och fru. Människorna i Sverige är goda men de onda är migrationsverket. Våra hjärtan är inte gjorda av sten.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden