“It’s hard to live without the family”

My name is Abrehet and I’m 26 years old. I’m not married and have no children. I came from Eritrea to Sweden 2 years and 6 months ago. Missing my family in Eritrea and it’s hard to live without the family. I hope they can come here. At the moment I study Swedish, it is a bit difficult, but I hope I can speak Swedish in 5 months.

Svenska: Jag heter Abrehet och är 26 år gammal. Jag är inte gift och har inga barn. Jag kom från Eritrea till Sverige för 2 år och 6 månader sedan. Saknar min familj i Eritrea och det är svårt att leva utan familjen. Jag hoppas att de kan komma hit. Just nu studerar jag svenska, det är lite svårt men jag hoppas att jag kan prata svenska om 5 månader.

 


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: swe Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden