“Give time to stay on the road and smell the flowers”

My name is Shadi and I’m 20 years old. I come from Kurdistan. I speak Kurdish and a little Swedish. I came to Sweden 2015. I have drawn flowers and wrote a text “Give time to stay on the road and smell the flowers”.

Svenska: Jag heter Shadi och är 20 år gammal. Jag kommer från Kurdistan. Jag pratar kurdiska och lite svenska. Jag kom till Sverige 2015. Ritat blommor och skriviet en text “Ge dig själv tid att stanna på vägen och lukta på blommorna”.

 


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, A Million Stories, Sweden