“I was born in this house”

My name is Hafez, and I am from Aleppo in Syria, I am 45 years old and came to Sweden in 2014. I painted the nature and the fruit in Aleppo, miss it alot and miss the nuts from Aleppo. I had a hard time there but I still miss everything. I lived north of Aleppo and you can see my house, I was born there.

Svenska: Jag heter Hafez och kommer från Aleppo i Syrien, är 45 år gammal, kom till Sverige 2014. Jag ritade naturen och frukten  i Aleppo, jag saknar nötterna från Aleppo. Jag hade det tufft men ändå saknar man allt. Jag bodde i norra Aleppo och ritade även mitt hus, jag föddes i det huset.


A Million Stories Sweden: Nizar Keblawi, Nina Olsson, Sara Sarabi, Malin Gillberg, Daniel Björklund, Mats Nordström.

A Million Stories Sweden volunteers: Fariborz Ghadir, Mohamad Mohsin, Yazan Saad, Tarek Aloudallah, Dalia Saleem, Yara Ali, Ahmad Younes, Chaimae Hamri.

In association with

 

 

Dublin Core: Language: sv Subject: asylum, refugees, Sweden, A Million Stories